Vork & Lepel
Restaurant De Luwte
De Luwte is een klein en smaakvol ingericht restaurant op Texel waar je verrassend goed eet. De gerechten zijn eenvoudig, speels en verfijnd met ingrediënten die overwegend biologisch zijn geteeld. Met groenten, kruiden en eetbare bloemen uit de tuinen van Texel, net gevangen zeebaars en platvis van de kotter, kokkels van het wad en lamsvlees van zilte weiden. De menukaart volgt de seizoenen. De veelal biologische wijnen zijn met zorg afgestemd op de menukaart.zeebaars en platvis van de kotter, kokkels van het wad en lamsvlees van zilte weiden. De menukaart volgt de seizoenen. De veelal biologische wijnen zijn met zorg afgestemd op de menukaart. De Luwte is gevestigd in Den Burg.
leerling kok
Leerling kok 2019
Wij zijn een leerbedrijf en aangesloten bij SBB en regelen alles volgens de voorwaarden die SBB stelt.
Mederwerker bediening M/V
Medewerker(ster) welke gasten ontvangt, samen werkt met onze bedieningsmedewerkers en met onze chef, wil je bijdragen en zorgen voor een huislijke en toch professionele sfeer waar kwaliteit smaak en lekker belangrijk zijn.
De chefs koken met heerlijke, eerlijke en geurige ingrediënten. Zoveel mogelijk biologisch als Texelse producten en natuurlijk met de beste smaak.

Ben je iemand die met plezier en aandacht alle in het restaurant voorkomende werkzaamheden kan uitvoeren? Die het belangrijk vindt om veel te weten over de gerechten en de dranken en goed kan samenwerken? Solliciteer dan!
Bel voor een afspraak met Evert van der Have 0651774984
Salaris: in overeenstemming met de functie volgens richtlijnen NHG Cao
Werktijden variëren van dinsdag t/m zaterdag tussen 16.00 tot 23.30 uur.
Uren: in overleg
Er zijn nu 32 uur beschikbaar

Schoolverlater
In ons restaurant hebben wij plaats voor een positief en hartelijk persoon die een contract voor een jaar met ons wil aangaan.
Bv iemand die een tussenjaar neemt en zich wil oriënteren op zijn of haar toekomst.
Het werk bestaat uit alle voorkomende restaurant werkzaamheden.
Voor toelichting.
Evert van der Have
0651774984
Contact:
U kunt via onderstaand mailadres reageren, bellen kan natuurlijk ook.

Marietta Stapels +31611520199

Restaurant de Luwte
warmoesstraat 2
1791 CR Den Burg
Texel

Tel: 0222312939
Email: contact@deluwte-texel.com