Vork & Lepel
Restaurant De Luwte
De Luwte is een klein en smaakvol ingericht restaurant op Texel waar je verrassend goed eet. De gerechten zijn eenvoudig, speels en verfijnd met ingrediënten die overwegend biologisch zijn geteeld. Met groenten, kruiden en eetbare bloemen uit de tuinen van Texel, net gevangen zeebaars en platvis van de kotter, kokkels van het wad en lamsvlees van zilte weiden. De menukaart volgt de seizoenen. De veelal biologische wijnen zijn met zorg afgestemd op de menukaart.zeebaars en platvis van de kotter, kokkels van het wad en lamsvlees van zilte weiden. De menukaart volgt de seizoenen. De veelal biologische wijnen zijn met zorg afgestemd op de menukaart. De Luwte is gevestigd in Den Burg.
Keuken hulp 24/30 uur per week
Je taak is samen met de chef maaltijden voorbereiden ,bereiden en doorgeven.Daarnaast word de keuken opgeruimd en schoongemaakt.
Kennis is niet vereist wel werk zin en goede communicatie.
Wij staan voor kwaliteit.
Interesse bel 0651774984
Evert van der Have

Mederwerker bediening M/V
Medewerker(ster) welke gasten ontvangt, samen werkt met onze bedieningsmedewerkers en met onze chef, wil je bijdragen en zorgen voor een huislijke en toch professionele sfeer waar kwaliteit smaak en lekker belangrijk zijn.
De chefs koken met heerlijke, eerlijke en geurige ingrediënten. Zoveel mogelijk biologisch als Texelse producten en natuurlijk met de beste smaak.

Ben je iemand die met plezier en aandacht alle in het restaurant voorkomende werkzaamheden kan uitvoeren? Die het belangrijk vindt om veel te weten over de gerechten en de dranken en goed kan samenwerken? Solliciteer dan!
Bel voor een afspraak met Evert van der Have 0651774984
Salaris: in overeenstemming met de functie volgens richtlijnen NHG Cao
Werktijden variëren van dinsdag t/m zaterdag tussen 16.00 tot 23.30 uur.
Uren: in overleg
Er zijn nu 32 uur beschikbaar

Scholieren voor de afwas keuken
Jongens en of meisjes vanaf 14 jaar voor dinsdag woensdag en donderdag avond om ons een paar uur te helpen met de afwas en het maken van desserts
Goed loon.
Voor toelichting.
Evert van der Have
0651774984
Contact:
U kunt via onderstaand mailadres reageren, bellen kan natuurlijk ook.

Restaurant de Luwte
warmoesstraat 2
1791 CR Den Burg
Texel

Tel: 0651774984
Email: contact@deluwte-texel.com
Beste Gasten wij zijn vanaf heden gesloten tot nader bericht
Klik om verder te gaan